Meedenken

Voor de studie naar de toekomst van het kanaal Bossuit-Kortrijk werkt De Vlaamse Waterweg nv nauw samen met verschillende partners. De studie focust op het grondgebied van de steden Kortrijk en Harelbeke en de gemeenten Avelgem en Zwevegem. Daarnaast is er ook overleg met talrijke adviesinstanties en maatschappelijke groepen.

Maar er is nog plaats aan de gesprekstafel. De Vlaamse Waterweg nv en de projectpartners organiseren daarom geregeld informatie- en participatiemomenten. Op die manier krijgt iedereen de kans om zich uitgebreid te informeren, actief mee te denken en eigen ideeën en opmerkingen te formuleren. Als waterwegbeheerder kiezen wij immers resoluut voor open en eerlijke communicatie.

  • Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes en volg het project van op de eerste rij.
  • Kom naar de informatiemomenten: we verduidelijken graag de doelstellingen van het project en luisteren aandachtig naar jouw visie over de toekomst van het kanaal.
  • Neem geregeld een kijkje op deze website voor concrete en up-to-date informatie over de evolutie van het project.

Heb je een suggestie voor de concrete uitwerking van het project, of heb je een vraag over een bepaald aspect? Laat het ons weten via het vragenformulier. We helpen je graag verder!

Met je vragen over het project kun je ook terecht op onze FAQ-pagina.

Projectkalender